Wie wij zijn

Marcel
Marcel Spreeuwers
Mag ik mij zelf even voorstellen: naast het dagelijkse ondernemerschap ben ik ook al ruim 25 jaar gepassioneerd bezig met professioneel licht, geluid, muziek en video. Door deze elementen perfect op elkaar aan te laten sluiten, kun je iets heel creatiefs neerzetten wat precies past bij een specifiek feest of evenement. Vooraf bedenken hoe we een show willen neerzetten, vanaf de hardware tot de muzikale invulling en presentatie. Alles bekijken we op maat waardoor elke show uniek is. Mijn passie en kwaliteit is dan ook om de perfecte hardware te selecteren en deze zo natuurlijk mogelijk te integreren in een bestaande zaal, tent of andersoortige locatie.

Als allround DJ zijn voornamelijk de 70’,80’, 90’s en Top 40 sets zeer goed aan mij besteed, maar uiteraard komen alle stijlen aan bod als het publiek daarom vraagt. Aanvoelen wat het publiek van je verwacht is iets wat door de ruime ervaring als natuurlijk wordt ervaren.

Graag kom ik met je in contact om onze creatieve en technische mogelijkheden te bespreken, samen met mijn twee compagnons vormen we een ideaal trio (3WAY) met ieder zijn eigen specialiteit. Maar we hebben wel één gezamenlijk doel, namelijk veel plezier maken samen met ons publiek.
Jasper
Jasper van Dam
Van harte welkom op onze site, graag vertel ik u wat meer over mijzelf. Als één van de 3WaySound DJ's liggen mijn roots het meest in de Dance muziek. Sinds begin jaren 90 werd ik al gegrepen door de diverse stromingen van de toen opkomende House muziek. Destijds woonachtig in Den Haag zat ik dicht bij het vuur van de ontwikkeling van deze muziek style. Beginnend bij Mellow en club, en later trance.

Vandaag de dag ben ik een fervent liefhebber van Progressive House/ Nu Disco en Indie Dance. Ook luister en draai ik graag lounge muziek. Ook de stap naar meer commerciële dance maak ik graag, soms verlang het publiek meer herkenbaarheid.

Ik kies muziek met passie, een vol geluid met veel klank en gevoel. Muziek is voor mij de echte sfeer maker en bepaald en beïnvloed in grote maten. Naast het draaien/mixen van muziek produceer ik met regelmaat eigen tracks.

Samen met Marcel en Remco zijn we heel flexibel qua muziek style en shows en vullen we elkaar perfect aan. Dit maakt 3WaySound tot een ware beleving!
Remco
Remco Spreeuwers
Met passie voor muziek ben ik geboren. De passie voor apparatuur is vanaf mijn jeugd ontwikkeld. Tel daar de drang om mensen te vermaken bij op en het is wellicht duidelijk waarom ik DJ'en geweldig vind. Zo geweldig dat ik graag menig weekend muzikaal actief ben, puur om plezier te hebben met mijn compagnons, de organisator van het feest en het publiek.

Mijn voorkeur voor muziek is gevarieerd. Belangrijk is dat het een bepaalde krachtige emotie oproept, in principe kan dit binnen iedere muziekstijl. Het leukste om te draaien? Soul (motown), R&B, top 40, alternative rock en 90's. Bij het draaien van andere stijlen, als house, voel ik me eveneens comfortabel, zolang het publiek zich maar vermaakt. Hopelijk treffen we elkaar eens tijdens een evenement, dan maak ik graag kennis met u!

Met muzikale groet,
Remco
Contact