Feestmogelijkheden

Feestmogelijkheden

Voor 3WaySound kan het niet gek genoeg. De vele jaren ervaring en de verscheidenheid aan oplossingen voor licht, beeld en geluid maakt dat 3WaySound altijd een optimale invulling van wensen kan garanderen. Geen vaste opstelling dus. Per boeking kijken we wat het beste past binnen de sfeer, ruimte en budget. Maar één ding is zeker; ongeacht de opstelling waarmee we draaien, we doen dit met veel plezier en optimale betrokkenheid. 

Uniek aan 3WaySound is ook dat er gedurende het evenement eigenlijk altijd sprake is van een bezetting van een DJ (Disc-Jocky), VJ (Video-Jocky) en LJ (Light-Jocky). Zo ligt de focus niet enkel op de muziek maar worden ook licht en beeld (ondersteunde grafische beelden op lcd schermen of LED wall) optimaal verzorgd. Deze synergie maakt 3WaySound een muzikale belevenis. 

Als het faat om het verzorgen van muziekstijlen zijn we eveneens zeer flexibel. Of het nu gaat om soul, rock, dance, lounge of R&B, we staan garant voor optimaal dansplezier. Want dat er gedanst wordt vinden we belangrijk en stellen we, wat ons betreft, als doel.

Klik onderstaand op één de van de feestmogelijkheden en we informeren u specifieker wat voor u kunnen beteken.

Bruiloften

3WaySound maakt van uw bruiloft of jubileum een onvergetelijke muzikale ervaring. Met de juiste muziek een optimale sfeer creëren, dat is altijd ons doel!

Particuliere feesten

Wilt u een dansfeest organiseren dat de verwachting van uw gasten zal overtreffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag.

Bedrijfsfeesten

Heeft u een bedrijfsfeest dat qua muziek, verlichting en beeld op en top verzorgd moet worden? Met de inzet van de meest professionele apparatuur staan wij er garant voor!
Contact